Szczep, pospieszyłeś się z tym zdjęciem wyników... ja po zmianie kół jeszcze raz pojechałem i zrobiłem 3.27.xx

SzacunMaRoS pisze:ja po zmianie kół jeszcze raz pojechałem i zrobiłem 3.27.xx
Zajawek zdjęć jeszcze nie ma, ale i tak już wiele obiecująmatej pisze:Zajawki zdjęć też wiele obiecują. Czekamy na więcej
Pan Idzik nazywal go takze "Frajerem", ale nie wiem dlaczego...Pablo pisze:Trzecia grupa, w tym Cebul (znany także jako Marchewka lub Onion), niczym się nie zajęła
Pablo pisze:Trzecia grupa, w tym Cebul (znany także jako Marchewka lub Onion), niczym się nie zajęła
Szczep pisze:podziwiam czarnucha Oniona, ile to on kół się nawymieniał w niedziele
Cebul byl jednym z najbardziej zajetych uczestnikow tego dnia, szkoda, ze nie byl zajety swoimi kolami tylko naszymiCebul pisze:Szczep Chlorze !!! ZDJĘCIA MEGA !!! że Ci sie ręce nie trzęsły - SZACUN![]()
Ustalcie w końcu jak było bo że tak powiem relacja staje sie mało spójna
chłopaku, to był mój też pierwszy raz i wypadliśmy podobnie, ja tam pojechałem polatać bokami, poćwiczyć kontrolowane poślizgi na prędkościach i zniszczyć oponyallcar pisze:..na początku chciałem zostać powiedzmy obserwatorem, z kilku powodów, ale największy to chyba zdecydowanie obawa przed kompromitacją, jako że moje auto powinno osiągnąć czas około 3,30-3,40 ale cóż, kierowca nowicjusz więc 4,05 to i tak duży sukces
Nie no zgadza się, zarobiony był Przemysław, dobrze oddaje to ta oto fotka.Bombel pisze:Cebul byl jednym z najbardziej zajetych uczestnikow tego dnia, szkoda, ze nie byl zajety swoimi kolami tylko naszymiCebul pisze:Szczep Chlorze !!! ZDJĘCIA MEGA !!! że Ci sie ręce nie trzęsły - SZACUN![]()
Ustalcie w końcu jak było bo że tak powiem relacja staje sie mało spójnaA moze to i dobrze... Dzieki Przemku